• sylvi_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_2_kevat2017.jpg
  • kesa2.jpg
  • lempi_kevat2017.jpg
  • lempi_ella_kevat2017.jpg
  • helmi2_kevat2017.jpg
  • sylvi_helmi_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_kevat2017.jpg
  • helmi_kevat2017.jpg
  • helmi3_kevat2017.jpg
  • kesa.jpg

19.11.2017

Aika on rientänyt vinhaa vauhtia sitten edellisen päivityksen ja Saagan pentujen maailmalle lähtemisen jälkeen. Kesä ja syksy menivät yhdessä hujauksessa. Syksyllä saimme viettää ihanat kennelpäivät kivalla porukalla kasvatinomistajiemme kanssa kauniissa maisemissa Livon vanhalla seurojentalolla täällä Pudasjärvellä. Oli ihanaa nähdä aktiivisesti mukaan lähteneitä kasvatinomistajia, sekä tietysti rakkaat kasvatit! Terveystarkastuksissakin käväistiin Korun ja Sylvin kanssa nyt syksyllä, molemmilla hienosti silmät terveet, samoin polvet. Sylvi myös luustokuvattiin, lonkat C/C, kyynäret 0/0, selkä VA0 ja LTV0, eli hienoin tuloksin on neiti läpivalaistu. Nyt ajatukset ovat jo kovasti ensi vuodessa ja pentusuunnitelmissa. Toiveissa on pentueita niin mitteleillä kuin cottoneillakin. Mittelipentue on toiveissa ensimmäisenä alkuvuoteen 2018, lisätiedot yhdistelmästä julkistetaan astutuksen jälkeen alkuvuodesta. Alla kuva kivasta kennelpäivästämme.

kennelpäivä


 

26.6.2017

Kaikki pennut ovat nyt löytäneet omat ihanat kotinsa.


 

8.3.2017

Huippu uutisia terveystarkastusrintamalta, Saagamurun Tulinen Tukkijätkä ja Neiti Kesäheinä kuvattu molemmat huipputuloksin A/A lonkat ja 0/0 kyynäret!

Iso kiitos omistajille aktiivisuudesta!


 

18.6.2017

Saagan pojista vapaana on enää kaksi soopelia herrasmiestä, kun pojille tuli torstaina ikää jo 6 viikkoa. Sen kunniaksi käytiin eläinlääkärin tarkastuksella ja sirutuksella, terveen paperit saivat kaikki kuusi. Pojista Syypää sun hymyyn ja Kuka muu muka etsivät vielä niitä parhaita koteja ja oikeita ihmisiään. Molemmat herrat omaavat valloittavat, monenlaisiin harrastuksiinkin sopivat luonteet. Pojat ovat rohkeita, reippaita ja itsenäisiä pikku mittelinalkuja, joilta ei vauhtia puutu. Molemmat ovat erittäin lupaavia myös näyttelykehiä ajatellen. Mikäli kiinnostuit pojista, laita sähköpostia tulemaan ja kerro itsestäsi!

kukamuu syypaa


 

 

 

 

2.3.2017

Saaga on onnistuneesti astutettu ja pieniä mittelin alkuja toivotaan syntyväksi vapun tienoilla. Kurkkaa lisää yhdistelmästä täältä.


 

28.5.2017

Pentujen viralliset nimet ja yksilökuvat lisätty Maitobaari-sivulle. Jokunen poika on vielä vapaanakin rakastavaan kotiin;)


 

17.2.2017

Muru kävi tänään ultrassa. Valitettavasti yhtään pentua siellä ei näkynyt, joten näin ollen kovasti odotettu ja haaveiltu mittelipentue jäi tältä keväältä toteutumatta. 

Pentusuunnitelmia mitteleissä on seuraavan kerran alku/loppukesästä. Tarkempia tietoja tulossa Tulevaisuuden suunnitelmiin heti urosvalintojen varmistuttua.


 

8.5.2017

Saagan pennut ovat syntyneet 4.5.2017! Syntyi 6 potraa poikaa, väreiltään kaksi soopelia ja neljä mustaa. Sekä emo että pennut voivat hyvin. Lisää tietoja pentueesta löydät Maitobaarista.

saagapojat


 

 

26.1.2017

Kaikki pennut ovat tällä hetkellä löytäneet sen oman kodin.


 

9.4.2017

Viime torstaina (30.3.2017) käytiin tyttöjen kanssa reissu eläinlääkärissä. Helmi ja Koru kävivät luustokuvissa, Ella sai toisen tehosterokotuksensa ja Saaga tiineysultrattiin. 

Saagan ultrassa näkyi muutama pieni mittelin alku, joten pentuja siis odotellaan vapun tienoilla syntyväksi. Nyt jo on sen verran monta hyvää kotikandidaattia odottamassa, että toistaiseksi emme ota "jonoon" enää uusia ihmisiä, vaan katsotaan tilanne uudelleen sitten kun pennut ovat syntyneet ja nähdään, mitä sieltä lopulta tuli. 

Helmin luustokuvat lausuttiin seuraavasti; lonkat B/C, kyynäret 0/0, selkä VA0 & LTV0! Erittäinkin kivat tulokset ja näihin olemme tyytyväisiä.

Korulla sitten lonkat A/A, kyynäret 2/0 ja selkä VA0 & LTV0. Muuten priimaa kaikilta osiltaan, paitsi tuo toinen kyynär. Koska kuvien laatu tai kuvaajan ammattitaitokaan ei täysin vakuuttanut, tullaan Korun kyynäret kuvaamaan uudemman kerran syksyllä puolen vuoden päästä, kun tulos saadaan jälleen viralliseksi. Samoin silmät ja polvet tarkistetaan kesän aikana. 


 

Yhteystiedot

Saagamurun Kennel
Emma & Jarno Kurki
Pudasjärvi
saagamurun@gmail.com
Saagamurun Facebookissa
puh. 040 355 8378 / 040 355 8379

JSN Cube template designed by JoomlaShine.com