• lempi_ella_kevat2017.jpg
  • kesa2.jpg
  • helmi_kevat2017.jpg
  • sylvi_kevat2017.jpg
  • lempi_kevat2017.jpg
  • sylvi_helmi_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_kevat2017.jpg
  • helmi2_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_2_kevat2017.jpg
  • kesa.jpg
  • helmi3_kevat2017.jpg

10.06.2018 Talo on taas hiljentynyt, Murun pojista viimeinenkin lensi tänään pesästä ja lähti maailmalle. Ihanan pentuajan jälkeen lähdemme ansaitulle kesälomalle, lomien jälkeen sitten julkaistaan tämän vuoden pentusuunnitelmia, pysy kuulolla ;)

1.5.2018

Murun pennut huomenna 4 viikkoa, vilskettä ja vilinää riittää. Onneksi Murulla on useampikin innokas apuhoitaja ja leikkitäti pentuja paimentamassa :) Poikia on myös vielä vailla juuri niitä omia, rakastavia perheitään. Jos mittelipoika juuri tästä yhdistelmästä ja meiltä kiinnostaa, lue lisää yhdistelmästä Maitobaarista


 

17.12.2017

Tämän toivotuksen myötä rauhoitumme joulun viettohon.

joulu 2017


 

5.4.2018

Murulle syntyi eilen illalla 4 potraa poikaa. Jos olet kiinnostunut pennusta, voit lukea tarkempaa tietoa täältä: Muru & Smirre

murun pennut


 

19.11.2017

Aika on rientänyt vinhaa vauhtia sitten edellisen päivityksen ja Saagan pentujen maailmalle lähtemisen jälkeen. Kesä ja syksy menivät yhdessä hujauksessa. Syksyllä saimme viettää ihanat kennelpäivät kivalla porukalla kasvatinomistajiemme kanssa kauniissa maisemissa Livon vanhalla seurojentalolla täällä Pudasjärvellä. Oli ihanaa nähdä aktiivisesti mukaan lähteneitä kasvatinomistajia, sekä tietysti rakkaat kasvatit! Terveystarkastuksissakin käväistiin Korun ja Sylvin kanssa nyt syksyllä, molemmilla hienosti silmät terveet, samoin polvet. Sylvi myös luustokuvattiin, lonkat C/C, kyynäret 0/0, selkä VA0 ja LTV0, eli hienoin tuloksin on neiti läpivalaistu. Nyt ajatukset ovat jo kovasti ensi vuodessa ja pentusuunnitelmissa. Toiveissa on pentueita niin mitteleillä kuin cottoneillakin. Mittelipentue on toiveissa ensimmäisenä alkuvuoteen 2018, lisätiedot yhdistelmästä julkistetaan astutuksen jälkeen alkuvuodesta. Alla kuva kivasta kennelpäivästämme.

kennelpäivä


 

1.3.2018

Meille onkin toivottavasti tulossa oikein pennuntuoksuinen kevät! Muru käytettiin eilen ultrassa, ja kyllähän siellä pieniä mittelin alkuja näkyi kasvamassa. Lisäksi ihana sijoitus-cottonimme Koru on ollut heilastelemassa Kemissä Jasun luona, tästä toivottavasti syntyy ihania, valkoisia vappupalloja meille vapun tienoilla. Lue lisää molemmista yhdistelmistä Tulevaisuuden Suunnitelmista!


 

26.6.2017

Kaikki pennut ovat nyt löytäneet omat ihanat kotinsa.


 

6.2.2018

Mittelipentuja odotetaan syntyväksi kuvan kyyhkyläisille huhtikuun alkupuolella! Tarkemmat tiedot pentueesta löydät täältä

smirremuru


 

18.6.2017

Saagan pojista vapaana on enää kaksi soopelia herrasmiestä, kun pojille tuli torstaina ikää jo 6 viikkoa. Sen kunniaksi käytiin eläinlääkärin tarkastuksella ja sirutuksella, terveen paperit saivat kaikki kuusi. Pojista Syypää sun hymyyn ja Kuka muu muka etsivät vielä niitä parhaita koteja ja oikeita ihmisiään. Molemmat herrat omaavat valloittavat, monenlaisiin harrastuksiinkin sopivat luonteet. Pojat ovat rohkeita, reippaita ja itsenäisiä pikku mittelinalkuja, joilta ei vauhtia puutu. Molemmat ovat erittäin lupaavia myös näyttelykehiä ajatellen. Mikäli kiinnostuit pojista, laita sähköpostia tulemaan ja kerro itsestäsi!

kukamuu syypaa


 

 

 

 

15.1.2018

Näyttelyvuosi avattiin viime viikonloppuna Kajaanin tamminäyttelyssä (14.1.2018). Saagan pojat, Saagamurun Syypää sun hymyyn, Rymy, ja Saagamurun Sokka Irti, Jare, debytivat molemmat hienosti pentulukassa. Kumpikin pojista putsasi pöydän ollen ROP-pentu ja KP, eli kunniapalkinto tuli myöskin. Arvstelut erittäin hienot molemmilla. Tuomarina pojilla oli virolainen Hedi Kumm. Myöskin meidän oma Ella, Saagamurun Stella Polaris, korkkasi ekaa kertaa junnuluokan. Käytöksessä kehässä olisi ollut parantamisen varaa, treenin puute vähän vilkkaudessa näkyi, vaan tuloksena kuitenkin JUN-EH, kivalla, todenmukaisella arvostelulla, tuomarina Ellalla oli Marja Talvitie.

 

jarerymy

 


 

Yhteystiedot

Saagamurun Kennel
Emma & Jarno Kurki
Pudasjärvi
saagamurun@gmail.com
Saagamurun Facebookissa
puh. 040 355 8378 / 040 355 8379

JSN Cube template designed by JoomlaShine.com