• helmi_sylvi_2_kevat2017.jpg
  • lempi_kevat2017.jpg
  • sylvi_kevat2017.jpg
  • helmi_kevat2017.jpg
  • lempi_ella_kevat2017.jpg
  • kesa2.jpg
  • helmi3_kevat2017.jpg
  • kesa.jpg
  • sylvi_helmi_kevat2017.jpg
  • helmi2_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_kevat2017.jpg

27.10.2018

Kaikki pennut ovat nyt löytäneet omat ihanat kotinsa!

 


 

21.10.2018

Tiikeri

Saagamurun Tiiketin Päiväuni etsii vielä lähialueelta yhteystyökykyistä sijoituskotia.

Jos olet kiinnostunut, luethan lisää täältä.


 

2.3.2017

Saaga on onnistuneesti astutettu ja pieniä mittelin alkuja toivotaan syntyväksi vapun tienoilla. Kurkkaa lisää yhdistelmästä täältä.


 

23.9.2018

Saagan ja Jerin pennut ovat syntyneet 2.9.2018. Pentueeseen syntyi kolme urosta ja yksi narttu. Pentue nimettiin Pup of tea-teemalla, kuvat pennuista nimineen alla. Pojista osa on vielä vailla omia koteja ja ihmisiään. Jos kiinnostuksesi heräsi, kurkkaa tarkemmat tiedot yhdistelmästä täältä. Pentueen kasvua ja ajantasaisia kuulumisia näet facebook-sivuiltamme täältä.

 

ystavasadepaiva

morsiantiikeri


 

17.2.2017

Muru kävi tänään ultrassa. Valitettavasti yhtään pentua siellä ei näkynyt, joten näin ollen kovasti odotettu ja haaveiltu mittelipentue jäi tältä keväältä toteutumatta. 

Pentusuunnitelmia mitteleissä on seuraavan kerran alku/loppukesästä. Tarkempia tietoja tulossa Tulevaisuuden suunnitelmiin heti urosvalintojen varmistuttua.


 

10.06.2018 Talo on taas hiljentynyt, Murun pojista viimeinenkin lensi tänään pesästä ja lähti maailmalle. Ihanan pentuajan jälkeen lähdemme ansaitulle kesälomalle, lomien jälkeen sitten julkaistaan tämän vuoden pentusuunnitelmia, pysy kuulolla ;)

26.1.2017

Kaikki pennut ovat tällä hetkellä löytäneet sen oman kodin.


 

1.5.2018

Murun pennut huomenna 4 viikkoa, vilskettä ja vilinää riittää. Onneksi Murulla on useampikin innokas apuhoitaja ja leikkitäti pentuja paimentamassa :) Poikia on myös vielä vailla juuri niitä omia, rakastavia perheitään. Jos mittelipoika juuri tästä yhdistelmästä ja meiltä kiinnostaa, lue lisää yhdistelmästä Maitobaarista


 

25.1.2017

Päivitys pentutilanteeseen, pennuista enää Saagamurun Sininen Hetki etsii juuri sitä parasta kotiaan.


 

5.4.2018

Murulle syntyi eilen illalla 4 potraa poikaa. Jos olet kiinnostunut pennusta, voit lukea tarkempaa tietoa täältä: Muru & Smirre

murun pennut


 

Saagamurulaiset ovat edustaneet taas hienosti näyttelyissä. Viime viikonloppuna Saagamurun Naurava Heinähattu, Teppo, käväisi Kajaanin KV:ssä hienoin tuloksin, NUO ERI1 SA PU2 SERT VARACA! Tuomarina Susanne Wendell.

Tänään taas Saagamurun Tomera Torppari, Topi, pistäytyi Ilomantsin ryhmänäyttelyssä Harto Stockmarin arvosteltavana, hienolla arvostelulla AVO EH3. Iso kiitos aktiivisille kasvattien omistajille, täällä ollaan ylpeitä! <3

1.3.2018

Meille onkin toivottavasti tulossa oikein pennuntuoksuinen kevät! Muru käytettiin eilen ultrassa, ja kyllähän siellä pieniä mittelin alkuja näkyi kasvamassa. Lisäksi ihana sijoitus-cottonimme Koru on ollut heilastelemassa Kemissä Jasun luona, tästä toivottavasti syntyy ihania, valkoisia vappupalloja meille vapun tienoilla. Lue lisää molemmista yhdistelmistä Tulevaisuuden Suunnitelmista!


 

22.1.2017

Saagamurun Aurora Borealis & Saagamurun Sininen Hetki, sisko ja sen veli, etsivät vielä niitä parhaita mahdollisia kotejaan. Tästä kaksikosta Sinen Hetki on luonteeltaan rauhallinen, tuumaileva, kiltti jässikkä. Siskonsa Aurora Borealis on taasen melkoinen elohiiri, duracell josta ei virta ihan helposti lopu, leikkisä ja utelias mainio pikkuneiti. Lisää kuvia kaksikosta ja pentujen  kuulumisia muutenkin löydät lisää maitobaarista.

 

aurorahetki

6.2.2018

Mittelipentuja odotetaan syntyväksi kuvan kyyhkyläisille huhtikuun alkupuolella! Tarkemmat tiedot pentueesta löydät täältä

smirremuru


 

17.1.2017

Terveisia Pentulasta! Kaksi pentua on vielä vailla kotejaan. Lue lisää Maitobaari-osiosta.

pupsit


 

15.1.2018

Näyttelyvuosi avattiin viime viikonloppuna Kajaanin tamminäyttelyssä (14.1.2018). Saagan pojat, Saagamurun Syypää sun hymyyn, Rymy, ja Saagamurun Sokka Irti, Jare, debytivat molemmat hienosti pentulukassa. Kumpikin pojista putsasi pöydän ollen ROP-pentu ja KP, eli kunniapalkinto tuli myöskin. Arvstelut erittäin hienot molemmilla. Tuomarina pojilla oli virolainen Hedi Kumm. Myöskin meidän oma Ella, Saagamurun Stella Polaris, korkkasi ekaa kertaa junnuluokan. Käytöksessä kehässä olisi ollut parantamisen varaa, treenin puute vähän vilkkaudessa näkyi, vaan tuloksena kuitenkin JUN-EH, kivalla, todenmukaisella arvostelulla, tuomarina Ellalla oli Marja Talvitie.

 

jarerymy

 


 

Pennuissa Maitobaarissa uusi 4 viikkois-video.


 

17.12.2017

Tämän toivotuksen myötä rauhoitumme joulun viettohon.

joulu 2017


 

Lisätty pentujen 3,5 viikko video ja kuulumisia Maitobaari-osioon.

19.11.2017

Aika on rientänyt vinhaa vauhtia sitten edellisen päivityksen ja Saagan pentujen maailmalle lähtemisen jälkeen. Kesä ja syksy menivät yhdessä hujauksessa. Syksyllä saimme viettää ihanat kennelpäivät kivalla porukalla kasvatinomistajiemme kanssa kauniissa maisemissa Livon vanhalla seurojentalolla täällä Pudasjärvellä. Oli ihanaa nähdä aktiivisesti mukaan lähteneitä kasvatinomistajia, sekä tietysti rakkaat kasvatit! Terveystarkastuksissakin käväistiin Korun ja Sylvin kanssa nyt syksyllä, molemmilla hienosti silmät terveet, samoin polvet. Sylvi myös luustokuvattiin, lonkat C/C, kyynäret 0/0, selkä VA0 ja LTV0, eli hienoin tuloksin on neiti läpivalaistu. Nyt ajatukset ovat jo kovasti ensi vuodessa ja pentusuunnitelmissa. Toiveissa on pentueita niin mitteleillä kuin cottoneillakin. Mittelipentue on toiveissa ensimmäisenä alkuvuoteen 2018, lisätiedot yhdistelmästä julkistetaan astutuksen jälkeen alkuvuodesta. Alla kuva kivasta kennelpäivästämme.

kennelpäivä


 

jouluntoivotus

26.6.2017

Kaikki pennut ovat nyt löytäneet omat ihanat kotinsa.


 

Saagamurun ensimmäiset coton-pennnut ovat syntyneet!

Lempi synnytti eilen, 10.12.2016 hienon viisikon, kolme narttua ja kaksi urosta. Lisää tietoa pentueesta, vanhemmista ja muusta löydät Maitobaari-linkin alta. <3

 

ensikuva


18.6.2017

Saagan pojista vapaana on enää kaksi soopelia herrasmiestä, kun pojille tuli torstaina ikää jo 6 viikkoa. Sen kunniaksi käytiin eläinlääkärin tarkastuksella ja sirutuksella, terveen paperit saivat kaikki kuusi. Pojista Syypää sun hymyyn ja Kuka muu muka etsivät vielä niitä parhaita koteja ja oikeita ihmisiään. Molemmat herrat omaavat valloittavat, monenlaisiin harrastuksiinkin sopivat luonteet. Pojat ovat rohkeita, reippaita ja itsenäisiä pikku mittelinalkuja, joilta ei vauhtia puutu. Molemmat ovat erittäin lupaavia myös näyttelykehiä ajatellen. Mikäli kiinnostuit pojista, laita sähköpostia tulemaan ja kerro itsestäsi!

kukamuu syypaa


 

 

 

 

Hienoja uutisia terveystarkki-rintamalla jälleen!

Saaga, Muru ja Helmi kävivät silmä- ja polvitarkeissa, kaikilla silmät 

terveet ja polvet 0/0! Eläinlääkärinä Kaisa Wickström Oulun Evidensiasta.

 

Näiden hienojen tulosten myötä myös mittelin pentusuunnitelmat

näkivät päivänvalon, tästä löydät lisätietoa Tulevaisuuden suunnitelmat-osiosta!


28.5.2017

Pentujen viralliset nimet ja yksilökuvat lisätty Maitobaari-sivulle. Jokunen poika on vielä vapaanakin rakastavaan kotiin;)


 

Saatiimpa rivakasti kennelliitosta luustokuvien tuloksia näin viikonlopun alkuun, hyviä sellaisia.

Saagan lonkat edelleen uusintakuvattuna D/D ja kyynäret myös samat kuin pari vuotta sitten, 0/0. Tyytyväisiä ollaan lonkkienkin osalta, samassa mallissa kuin pari vuotta sitten, eikä merkkejä nivelrikosta edelleenkään. Saagan selkä myös priimaa, LTV0, SP0 ja VA0. <3

Murusen selkäkuvat olivat myös puhtaat, LTV0, SP0 ja VA0. <3

8.5.2017

Saagan pennut ovat syntyneet 4.5.2017! Syntyi 6 potraa poikaa, väreiltään kaksi soopelia ja neljä mustaa. Sekä emo että pennut voivat hyvin. Lisää tietoja pentueesta löydät Maitobaarista.

saagapojat


 

 

Lempi on käytetty tänään ultrassa ja pentuja siellä näkyi useampia. Odotamme siis puuvillan pehmeitä pentusia syntyväksi joulun tienoilla. Mikäli olet kiinnostunut pennuista, lue lisää vanhemmista ja yhdistelmästä Tulevaisuuden suunnitelmia-linkistä.

lempi

 

9.4.2017

Viime torstaina (30.3.2017) käytiin tyttöjen kanssa reissu eläinlääkärissä. Helmi ja Koru kävivät luustokuvissa, Ella sai toisen tehosterokotuksensa ja Saaga tiineysultrattiin. 

Saagan ultrassa näkyi muutama pieni mittelin alku, joten pentuja siis odotellaan vapun tienoilla syntyväksi. Nyt jo on sen verran monta hyvää kotikandidaattia odottamassa, että toistaiseksi emme ota "jonoon" enää uusia ihmisiä, vaan katsotaan tilanne uudelleen sitten kun pennut ovat syntyneet ja nähdään, mitä sieltä lopulta tuli. 

Helmin luustokuvat lausuttiin seuraavasti; lonkat B/C, kyynäret 0/0, selkä VA0 & LTV0! Erittäinkin kivat tulokset ja näihin olemme tyytyväisiä.

Korulla sitten lonkat A/A, kyynäret 2/0 ja selkä VA0 & LTV0. Muuten priimaa kaikilta osiltaan, paitsi tuo toinen kyynär. Koska kuvien laatu tai kuvaajan ammattitaitokaan ei täysin vakuuttanut, tullaan Korun kyynäret kuvaamaan uudemman kerran syksyllä puolen vuoden päästä, kun tulos saadaan jälleen viralliseksi. Samoin silmät ja polvet tarkistetaan kesän aikana. 


 

Ensilumi saatiin meillekkin

Ollaan saatu täälläkin maa valkeaksi ja nautittu myös pikku pakkasista. Koirat ovat ottaneet talvisista keleistä ilon irti. Vielä kun suot kunnolla jäätyvät, aukeaa meille taas rajattomat lenkkimaastot, toistaiseksi tyydytään rallaamaan takametsissä.

helmilorumurusaaga

 

8.3.2017

Huippu uutisia terveystarkastusrintamalta, Saagamurun Tulinen Tukkijätkä ja Neiti Kesäheinä kuvattu molemmat huipputuloksin A/A lonkat ja 0/0 kyynäret!

Iso kiitos omistajille aktiivisuudesta!


 

Kennelimme uudet kotisivut ovat vihdoin valmistuneet!

Projekti otti enemmän aikaa kuin arvasimmekaan, mutta toivottavasti lopputulos palkitsee ja viihdyt uusituilla sivuillamme. Otamme mielellämme myös palautetta vastaan sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin, mikäli kaikesta infosta huolimatta joku jäi mietityttämään. Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta saagamurun @ gmail. com (poista välit). Kuulumisia ja kuvia arjestamme löydät myös facebook-sivuiltamme, joihin linkki alla osoitteen yhteydessä.

 

P1070592

Yhteystiedot

Saagamurun Kennel
Emma & Jarno Kurki
Pudasjärvi
saagamurun@gmail.com
Saagamurun Facebookissa
puh. 040 355 8378 / 040 355 8379

JSN Cube is designed by JoomlaShine.com