• kesa2.jpg
  • helmi2_kevat2017.jpg
  • helmi3_kevat2017.jpg
  • lempi_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_2_kevat2017.jpg
  • helmi_sylvi_kevat2017.jpg
  • sylvi_helmi_kevat2017.jpg
  • kesa.jpg
  • helmi_kevat2017.jpg
  • sylvi_kevat2017.jpg
  • lempi_ella_kevat2017.jpg

Haaveissa koiranpentu? Paras ystävä ja uusi perheenjäsen parhaimmillaan seuraavaksi 15 vuodeksi eteenpäin? Ja haluaisit oman pentusi nimenomaan juuri meitä? Haluaisit liittyä meidän hienoon Saagamurulaisten tiimiin? Haluaisit pentusi kasvattajilta, jotka kasvattavat rakkaudesta rotuun, vakaasti harkiten pykimyksenään saada aikaan mahdollisimman terveitä ja hyväluonteisia koiria? Kaiken edellämainitun lisäksi haluaisit löytää kasvattajat, joka haluaa kuulla sinusta ja pentusi kuulumisista vielä silloinkin, kun pennustasi on kasvanut nuori uhmaikäinen, fiksu aikuinen ja aikanaan viisas vanhus? Kasvattajat, jotka haluavat kuulla sinusta muulloinkin kuin silloin, kun pentusi on ihQu ja söpöimmillään, kuulla myös silloinkin, kun pentusi on syönyt lempikenkäsi, yksinolot eivät ota sujuakseen tai hihnakäytös aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia? Mikäli toiveissasi on kaikkea edelläkuvattua, jatka lukemista, saatat olla aivan oikeassa paikassa. :)

 

Toivomme, että kun olet tarkasti tutustunut kotisivuihimme ja kasvatusperiaatteisiimme, sekä kiinnostunut jostain meille tulossa olevasta pentueesa, laittaisit ensimmäisen yhteydenottosi meille ensisijaisesti sähköpostitse, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Näin voimme rauhassa lukea viestisi, miettiä yhdessä voisiko meillä olla juuri sinulle sopivaa pentua sekä vastata viestiisi ajan kanssa. Koska olemme pyrkineet laittamaan mahdollisimman kattavasti tietoa meistä tänne kotisivuille luettavaksesi, odotamme myös sinulta ensimmäisessä viestissäsi meille kattavaa tietopläjäystä itsestäsi, perheestäsi ja taustasi. Mitä enemmän itsestäsi kerrot, sitä paremmin me osaamme kertoa, voisiko meillä olla juuri sinulle sopivaa pentua joko pentulaatikossa tai mahdollisesti syntymässä tulevissa yhdistelmissä.

Kun laitat meille pentukyselyä, kerrothan viestissäsi ainakin nämä;

-Mistä yhdistelmästä olet pentua kyselemässä

-Miksi olet päätynyt juuri kyseiseen rotuun

-Onko sinulla ollut koiria ennestään? Onko sinulla nyt muita lemmikkejä?

-Ketä perheeseesi kuuluu?

-Miten asut, omakotitalossa, kerrostalossa, rivitalossa?

-Oletko etsimässä urosta vai narttua? 

-Onko koiran värillä väliä?

-Onko tulevaisuuden suunnitelmissasi aikomusta harrastaa jotain tiettyä lajia koiran kanssa?

-Kuinka pitkiä aikoja koira joutuu olemaan päivässä yksin kotona?

-Oletko valmis käyttämään koiran aikanaan rodun omaisissa terveystarkastuksissa? 

-Miksi haluaisit pennun juuri meiltä?

-Oletko kiinnostunut mahdollisesti sijoituskoirasta?

 

Olethan valmis vierailemaan meillä tutustumassa meihin, koiriin ja koiranpentuun ennen luovutusta. Emme siis lupaa koiranpentua pelkästään sähköpostin tai puhelun perusteella vaan haluamme tutustua myös mahdollisiin tuleviin pennun omistajiin kasvotusten. Tämän toivomme varmistavan, että pentua ei oteta hetken mielijohteesta ja pentu saisi parhaan mahdollisen kodin.

Pennut syntyvät ja kasvavat ensimmäiset viikkonsa meidän makuuhuoneessamme, rauhassa talon muilta koirilta ja hälinältä. Tällä ajanjaksolla pennut eivät vielä ota vieraita vastaan, vaan niille annetaan kasvurauha emon huomassa. Kun pennut ovat n. 3-4 viikkoisia, ne muuttavat keskelle tupaa. Siinä ne saavat tutustua talon muihin koiriin, pikkuhiljaa myös vieraisiin ihmisiin, talon ääniin ja normaaliin eloon. Heti kelien salliessa aloitetaan myös ulkoilu ja sitä myöten sisäsiisteysharjoitukset. Pennut tottuvat meillä myös kaikkiin normaaleihin hoitotoimenpiteisiin, kynsien leikkuuseen, harjaukseen, cotonit myös pesuun,  sekä kaulapantaan ja hihnaan. Pentujen kanssa käydään myös autoilemassa, sekä tehdään keleistä riippuen pieniä retkiä lähiympäristöön. 

Pennut luovutetaan meiltä aikaisintaan 8 viikon iässä. Meiltä lähtiessään pennut ovat useaan kertaan madotetut, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyt, sirutetut ja eläinlääkärin tarkastamat. Mukaansa pennut saavat vaihtelevat, kunkin pentueen ja rodun tarpeisiin sopivat, monipuoliset pentupaketit. Jokaisen pennun pentupaketti sisältää aina kasvattajien elinikäisen tuen,  rekisteripaperit, eläinlääkärin terveystarkastuspaperin, kasvattajan kirjoittaman pentuaapisen sekä kasvattajalla syötyä tuttua ruokaa. Pentujen hinnoissa seuraamme rodun yleistä hintatasoa, minkä vuoksi eri rotujen pennut ovat meillä eri hintaisia. Coton-pentujen normaalihinta meillä on 1500 €, mitteli-pentujen 1300 € ja tipsupennut 1200 €. Sijoituspennun vakuusmaksu on aina puolet pennun myynthinnasta. Emme myy pentuja osamaksulla. Meiltä pennun ostaessa ei tarvitse tukea harmaata taloutta, vaan pentujen myyntihinnasta maksetaan asianmukaiset verot ja tästä todisteena saat maksustasi myös kuitin.

 

Yhteystiedot

Saagamurun Kennel
Emma & Jarno Kurki
Pudasjärvi
saagamurun@gmail.com
Saagamurun Facebookissa
puh. 040 355 8378 / 040 355 8379

JSN Cube is designed by JoomlaShine.com