Pentuja kesälle 2021

Saagamurun Keisarin morsian,
Miina

Miina koiranetissä

Lonkat C/B
Kyynäret O/O
Polvet O/O
Silmät terveet
Näyttelyistä SERT

Miina on jalostuksen saralla suuri tulevaisuuden toivomme, ainut narttu Saagan viimeisestä pentueesta. Ensimmäiset pentunsa Miina sai keväällä 2020, tuohon viisikkoon olemme toistaiseksi olleet erittäin tyytyväisiä niin ulkomuodon kuin luonteidenkin osalta. 

Luonteeltaan Miina itse on erittäin iloinen, nauravainen ja kujeileva pieni marakatti. Asioita ei oteta liian vakavasti ja naamalla on aina nauravainen ilme. 
Miina omaa kohtalaisen vahtivietin ja vieraat ilmoitetaan kuuluvalla haukulla, vaan kun pihaan tai sisälle tullaan, ollaankin jo sylissä hakemassa rapsutuksia ja tervehtimässä. 
Miinan kanssa on ennen koronaa ehditty käydä muutamissa näyttelyissä, sekä niiden lisäksi on treenailtu tokoa omaksi iloksi sekä tänä keväänä aloitettu myös nose work, mikä on osoittautunut hyvinkin Miinan lajiksi, kaikki missä pääsee käyttämään nenäänsä on Miinasta ihan parasta!
Haistelun lisäksi Miina nauttii myös pitkistä metsäretkistä, vapaana rallaamisesta ja reissaamisesta. Neiti on kotonaan ja helppo pitää mukana paikassa kuin paikassa, kun on pienestä pitäen tottunut reissaamaan.

Jopas on tahroja paperilla,
Jalo

Jalo Koiranetissä

Lonkat B/B
Kyynäret O/O
Selkä VAO ja LTVO
Polvet O/O
Silmät terveet
Näyttelyistä ERI

Jalo on erittäin hurmaava luonteinen, pusutteleva herrasmies Joensuusta. 
Ensimmäisenä pistivät silmään koiranetissä herran kerrassaan kivat terveystulokset, ja kohta jo pääsimmekin seuraamaan sivusta Jalon yhden pentueen kasvua Gwendorian kennelissä (pennut rekisteröitiin Ciasman kennelnimelle).
Aikamme kun oltiin ihasteltu herran kaunista jälkikasvua ja kuultu luonteestakin pelkkää hyvää, oli lopulta helppo päätös kysyä Jaloa Miinan sulhoksi. 
Jalo on jättänyt pentuihinsa upeasti kaunista kirjavaa väriään, joten kovasti toiveissa on, josko kauniita kirjavia pentuja saataisiin meillekin, Miinan upean oranssin kaveriksi.
Kuten jo yllä mainittiin, ihastuimme itsekin Jalon mahtavaan luonteeseen, mitä saimme tutustua herraan astutusreissulla ollessamme. Jalo on ihanan rauhallinen, mitteliksi kohtalaisen hiljainen ja hillityn vahtivietin omaava uros. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee heti syliin ja pusujakin jakaa mielellään. 
Myös sopusuhtainen koko, rakenne ja turkki ihanaa kirjavaa väriä unohtamatta hurmasivat meidät heti ensi näkemältä.

Miinan pennut ovat syntyneet 17.6.2021, neljä urosta ja kaksi narttua. Kaikille pennuille on alustavasti koti löytynyt.

Odotamme Miinan ja Jalon pennuista tomeria ja terveitä mitteleitä hyvillä luonteilla, joista on seuraa niin arkisiin askareisiin ja lenkkipoluille, kuin myös mitä moninaisimpiin harrastuksiin.

Linkki yhdistelmän sukutauluun