Miinan ja Tenhon pentue

Miina on astutettu Tenholla maaliskuun puolivälissä ja pentueen odotetaan syntyvän toukokuun puolivälin jälkeen. 

Pentue on Miinan neljäs ja viimeinen. Urosta tähän pentueeseen etsittiin pitkään ja hartaasti, koska halu saada hyvää jatkoa Miinasta tulevaisuuteen on suuri. 

Lopulta päädyttiin Tenhoon useammastakin syystä. Tenhon isä on Miinan toisen pentueen, Pellon parhaiden perunoiden isä, Jalo. Eli sukutaulu oli siltä puolelta tuttu ja olemme olleet siihen pentueeseen hyvinkin tyytyväisiä niin terveyden kuin luonteidenkin osalta. Tenhon emän puolella taas on vahvaa näyttöä hyvästä luustoterveydestä, joten toivotaan kovasti että sitäkin tässä yhdistelmässä saataisiin. Tenho itse on tietysti kattavasti terveystutkittu hienoin tuloksin myös, kuten Miinakin.

Luonteeltaan Tenho täydentää kivasti Miinaa, on sopivasti rauhallisempi ja vähemmän vahtiviettinen, mutta silti omaa ihan mahtavan kontaktin ja toimii kivasti erilaisissa ympäristöissä, mm. tallikoirana. Kummatkin vanhemmat ovat kauniita ja rodunomaisia, näyttelyissäkin kivasti menestyneitä, sosiaalisia ja ystävällisiä, tyypillisiä mitteleitä. 

Odotamme tästä yhdistelmästä kivoja kavereita moneen menoon, niin perheenjäseniksi, seuraksi lenkkipoluille kuin moniin eri harrastuksiin.

Linkki yhdistelmän sukutauluun koiranetissä