Pennut ovat lentäneet pesästä

Niin se taas vierähti 8 viikkoa ihan luvattoman nopeasti. Viime viikon perjantaina lähti pennuista neljäskin omaan ihanaan kotiinsa ja talo hiljeni. Vaan eipäs hiljennyt kumminkaan ihan kokonaan 😉 ihan kaikista ei raaskittu luopua millään, ja kun niin mukavasti heti porukkaan sujahti, niin kotiinhan se pikku-Lyyli sitten jäi 😍 Eli Saagamurun Hall of Fame jäi sitten kotiin kasvamaan tulevaisuuden toivoksi, samoin sijoitus koteihin tulevaisuutta ajatellen lähtivät Saagamurun Dance monkey ja Unconditional love.

Suuret odotukset on tosiaan tämän pentueen suhteen, aika näyttää mitä tulevaisuus tälle viisikolle tuo tullessaan. Ensi vuoden pentusuunnitelmiakin jo vähän päivittelin, kun käytiin nuorison kanssa terveystarkeissa ja sen verran kivoja tuloksia oli Ansalla ja Tyynellä molemmilla, että sulhojakin voisi pikkuhiljaa alkaa katselemaan ☺️

Alla vielä kuva Lyylistä. Kuinka nyt tällaista olisi kukaan raaskinut maailmalle laittaa 😉❤️