Lomaterveiset Rukalta

Meillä on vietetty kulunut viikko kesälomaa nauttien upeasta luonnosta ja mahtavista maisemista Rukalla.

Kelit olivat koko viikon kohdallaan, ei liian kuumaa mutta kuivaa ja aurinkoista ☺️ tytöt jaksoivat hienosti valloittaa vaaroja ja tuntureita sekä olla innokkaasti apuna geokätköjen etsinnässä, josta innostuimme tuolla uudelleen vuosien tauon jälkeen 😁🐾

Alla pari fiilis kuvaa reissulta. Jos haluat nähdä enemmänkin maisemia ja fiiliksiä, suuntaa Saagamurun Facebook-sivulle, sieltä löytyy enemmän kuvia 😉

Rukaa voi kyllä suositella lämpimästi kaikille koirien kanssa reissaaville. Mahtava määrä reittejä ja lenkki maastoja, samoin koira ystävällistä majoitusta on runsaasti tarjolla. Niin paljon nähtiin ja koettiin viikossa, vaan paljon jäi tekemistä odottamaan seuraavaakin reissua 🐾😁