Syksyn kuulumisia

Arki rullaa hurjalla vauhdilla. Ensilumikin jo saatiin, vaan suli odotetusti parissa päivässä pois. Tyynen kanssa ollaan treenailtu tottelevaisuuskurssilla ja koko lauman kanssa nautittu pitkistä metsälenkeistä ja vaihtelevalla kokoonpanolla kierrelty myös geokätköilemässä.
Ansun pentusuunnitelmat alkavat pikkuhiljaa selkiintyä ensi kevään juoksuihin. Kyselyitä pentueesta olemme saaneet jo melkoisen määrän, pari ihanaa perhettä pentujonossa jo onkin. Mahdolliselle syntyvälle narttupennulle kaivattaisiin vielä sitä parasta ja yhteistyökykyisintä sijoituskotia tästä Oulun seudulta. Jos pentu on haaveissa ensi kesälle niin nyt kannattaa olla ajoissa liikkeellä yhteydenoton suhteen 🙂

Nyt valmistaudutaan koirien kanssa Halloween-viikonloppuun, ja näihin kuvan tunnelmiin toivotellaankin ihanaa alkavaa talvea ja hurrrrjaa Halloweeniä!