Pentu- ja näyttelykuulumisia

Siinä on taas 8 viikkoa vierähtänyt yhdessä silmänräpäyksessä, pennut tulevat ylihuomenna 8 viikkoisiksi ja alkavat lentää pesästä maailmalle. Kaikille löytyi jälleen aivan ihanat kodit, hyvillä mielin sinne voi pikku perunat luovuttaa vaikka ikävä tuleekin ja talo tuntuu taas hiljaiselta pentujen lähdettyä.

Viime viikonloppuna käytiin myös pitkästä, pitkästä aikaa näyttelyissä Taivalkoskella, oikein isommalla poppoolla. Mukana oli Lyyli ja kolme sisarusta, kaikki ensimmäisissä näyttelyissään. Samoin Saaga-mummo oli ekaa kertaa veteraaniluokassa ja ylipäänsä näyttelyissä vuosikausiin.

Tuloksina saatiin Lyylille (Saagamurun Hall of fame) JUN EH1, siskolleen Nellille (Saagamurun Unconditional love) JUN EH1 sekä Kepa veljelle (Saagamurun I like to move it) JUN EH1. Sisarussarjasta Aro (Saagamurun Dance monkey) yllätti kaikki ja oli upeasti JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP! Ihan huikea aloitus nuorella herralla! Saaga-mummo oli myös, niinkuin ei mitään näyttelytaukoa olisi pitänytkään, ja pokkasi itselleen VET ERI1 SA ROP-VET ja ROP tittelit. Ryhmissä ei enää sijoituttu, mutta huikea päivä oli kaikkinensa.

Seuraavana päivänä saatiin myös aivan upeita uutisia Iisalmen kansainvälisestä näyttelystä. Saagamurun Syypää sun hymyyn, Rymy, oli upeasti AVO ERI1 SA PU1 SERT ROP ja CACIB FI MVA! Niin ylpeitä ollaan Tiiasta ja Rymystä, ihan mahtava tulos ja onnea uudelle valiolle!

Rymy
Aro ja Saaga