Näyttelyitä ja lähestyvä loma

Kesä on kääntynyt syksyksi. Näyttelykausi (huimat 2 näyttelyä tänä vuonna, kiitos korona) saatiin pakettiin Pyhäjoella 28.8, upein tuloksin sielläkin. Nelli nappasi VARA-SERTin, Aro oli upeasti ROP ja sai toisen SERTinsä, Kepa oli ERInomainen ja Lyyli erittäin hyvä. Päivän todellinen yllättäjä oli meidän Ansu, ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä ja kehässä ylipäätään sitten pentuiän. Niin vain maalaiskoira osasi käyttäytyä ja nappasi ekan SERTinsä ja oli samalla VSP. Yllä oleva kuva on Pyhäjoelta meidän hienosta ryhmä-rämästä kehien jälkeen. Näihin tunnelmiin ja tuloksiin on hyvä päättää näyttelyvuosi ja jäädä kypsyttelemään suunnitelmia ensi vuoden karkeloista.

Näihin tunnelmiin aloitamme myös meidän ”kesäloman” joka jäi tänä vuonna hyvinkin syksyyn. Sähköposteihin vastaillaan vasta lomien jälkeen lokakuun puolella, lomalla ollaan kuuluvuusalueiden ulkopuolella, nautitaan upeasta syksystä ja ladataan akkuja tuleviin suunnitelmiin. 

Ihanaa alkavaa syksyä!