Kuulumisia ja pennuntuoksua

Taas pääsi pidempi tovi vierähtämään edellisestä päivityksestä. Välissä pidettiin kesälomaa ja sen jälkeen onkin siirrytty pentukuplaan, kun Miina synnytti 17.5.2024 meille ihanan kuusikon, kolme urosta ja kolme narttua. Väreissä saatiin kuvassakin näkyviä kauniita soopelin sävyjä, sekä yksi yllätysmusta tyttö. Tällä hetkellä kaikilla pennuilla on oma koti odottamassa. 

Kevään ja kesäloman aikana ehdimme käydä myös silmätarkeissa. Saatiin puhtaat paperit kaikille tutkituille, Taimille, Naavalle, Huugolle ja Islalle myös jo toisen kerran. Näiden tulosten myötä aletaan edistää Naavan ja Taimin pentusuunnitelmia, ja malttamattomina odotellaan Islan juoksuja tulevaksi nyt kesälle.

Enemmän pentujen kuvia ja kuulumisia pääset tuttuun tapaan kurkkimaan facessa ja intassa, samoin muun lauman arkea ja tekemisiä. 

Pentukyselyitä tuleviin pentueisiin toivotaan edelleen ensisijaisesti aina sähköpostitse, sijoituskoteja varsinkin on hakusessa vielä tuleviin pentueisiin.