Kuulumisia ja pennuntuoksua.

Hui kun onkin vierähtänyt pitkä tovi edellisestä kotisivujen päivityksestä ja kuulumisista täällä. Facebookiin ja instagramiin on kyllä tullut päiviteltyä paljonkin, vaan kotisivut ovat olleet jälkijunassa.

Tärkeimpinä päivityksinä lienee nyt pentutilanne, joka yllä olevassa kuvassakin näkyy. Tämän vuoden toinen pentue syntyi viikko sitten, kun ihana sijoitustyttömme Isla (Saagamurun Annabelle) synnytti kaksi komeaa poikaa. Meillä oli pennuille kodit odottamassa jo paljon ennen niiden syntymää, ja kun vastoin odotuksia pentuja tuli vain kaksi, ei tästä yhdistelmästä vapaita pentuja ole, vaan molemmat on varattu.

Muuten meidän kesä on mennyt oikein kivasti. Ostettiin alkukesästä asuntovaunu (monen vuoden haave toteutui vihdoin!) ja koirien kanssa ollaan totuteltu karavaanari-elämään. Hienostihan nuo sopeutuivat ja oli oikein kivat pari reissua jotka on ehditty tekemään. Näytteleyissä käytiin vain pari kertaa, Kuusamossa ja Taivalkoskella. Reissun anti oli kivaa kokemusta ja Saaga-mummelille ROP-veteraaani ja Naavalle ekoissa kisoissa ROP-pentu. Taimi sai myös kivan arvostelun, samoin Isla.

Omaan laumavahvuuteen on keväällä jäänyt Miinan viimeisimmästä pentueesta kasvamaan Huugo, Saagamurun Kenraali Halipatsuippa. Aika näyttää oliko päätös sekalaumasta hyvä vai huono, mutta ei vain raaskittu komiaa poikaa hukata maailmalle, ja kun sopivaa sijoituskotia ei kohdalle tullut, päätettiin Herra Huu jättää kotiin ja katsotaan miten elo lähtee sujumaan.

Seuraavia pentusuunnitelmia katsellaan sitten ensi vuodelle. Ennen niitä jännitetään myös nuorison terveystarkkeja, ja tammikuussa Naava ja Taimi menevät tutkittavaksi ja luustokuviin. Hui!